Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dokladnie Marta86 A podobno takie dzieci najbardziej sie kocha-ile w tym prawdy to nie wiem ale ludziska tak twierdza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Tuptusiowata bardzo przepraszam, ale ja nigdzie nie pisalam ze Nana pisze kolorowo, wyjasnilam tylko o ktorego Gabriela chodzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
czesc... My wlasnie po spacerkupierwszy raz bylismy tak dlugo ale na dworze 0 stopni wiec mozna sobie bylo pozwolic. Od razu zahaczyliśmy zakupy spozywki. Szkoda tylko ze do domu mam pod dwie wielkie gorki a na chodnikach bryly brrr.
Ale kalorie chociaz leca
Jutro spotkanie w helse z lekarze w 6 tyg. ZObaczymy ile nasz krasnal przybral przez tydzien. bo na ile ja stac to ja juz wiem
dzis mielismy pieknie przespana noc od 24 do 6, zjadla mala i po 7 spac poszla do 9 i pozniej jeszcze od 10 do 11 chwilka drzemki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Czesc mamy z tego forum!Ja specjalnie tym kolorem tu napisalam by uswiadomic ze kazdy ma do tego prawo i dany kolor nie jest wlasnoscia jednej osoby do zastosowania a pisze o Gabrielu ktorego znam z portalu Cale to zamieszanie do jakiego doprowadzila daris calkowicie jest niepotrzebne i tez uwazam,ze nie mialas prawa krytykowac zdania jakie mialy prawo przedstawic te mamy,ktore wypowiedzialy sie co do tego artykulu co mama aguss podala!Daris nawet nie wiesz w jak zlym swietle siebie stawiasz macac na tym forum i doprowadzajac do klotni.Nana przeciez pisala wczesniej abys dala jej w koncu spokoj i jakbys wczoraj tak nie pisala to ona nic by do ciebie juz nie miala!Jak nana napisala znow wlozylas kij w mrowisko i nie tylko ja tak uwazam!Doprowadzisz do tego ze mamy podziela front i zamiast wspolnie sie wspierac to stworza dwa fronty a chyba nie o to tu chodzi!Widze ze krolowa daris ma swojego pazia ktorym jest mama Kolba.Ciekawe ilu podwladnych sie jeszcze ujawni.To niesmaczne co sie tu dzieje i chyba nie taki byl cel tego forum by krzywdzic tu inne osoby!Zycze szczescia waszym slodkim maluszkom i niech sie dobrze chowaja te wasze sliczne dzieciatka!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Witaneczko kochane
My juz po spacerku dzisiaj ale widze ze jakos pusto na forum wiec wszystkie mamusie tez pewnie na spacerkach hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
widze ze tutaj nikt nie moze miec swojego zdania. pazia prosze sobie szukac gdzie indziej. Co czyni ze mnie pazia? ze mamy podobne zdanie? w takim razie witam paziu nany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
wezcie sobie moze stworzcie jakis nowy watek co?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Tez mi sie wydaje ze trzeba tak zrobic, bo tutaj robi sie nieciekawie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Wole byc paziem nany niz paziem osoby ktora umie tylko krzywdzic innych i sie ich czepiac bez powodu oraz im ublizac.Proste prawda?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Proponuje przeniesc daris na forum mamy z Lillestrøm i okolic a wroci wam tu spokoj na 100%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok